19. Dönem Polis Özel Harekat 1. Yedek yerleştirme sonuçları

09 Eyl 2018 |

19. Dönem Polis Özel Harekat 1. Yedek yerleştirme sonuçları

Polis Akademisi, 19. dönem POMEM 1. yedek aday yerleştirme sonuçlarını açıkladı. 1

Polis Akademisi, 19. dönem POMEM 1. yedek aday yerleştirme sonuçlarını açıkladı. 19. Dönem POMEM yedek yerleştirme sonuçları merakla bekleniyordu. Toplam 10 bin öğrenci adayı için yüzbinin üzerinde başvuru yapılmıştı. Geçtiğimiz Mayıs ayında açıklanan asıl adaylardan sonra PÖH yedek yerleştirme sonuçları bugün belli oldu. POMEM yedek yerleştirme sonuçlarına sitemizden bakabilir, PÖH yedek yerleştirme sonuçlarını sorgulayabilirsiniz. İşte 19. dönem polis özel harekat yedek yerleştirme sonuçları.

PÖH YEDEK YERLEŞTİRME SONUÇLARI SORGULA
19. Dönem POMEM 1.yedek aday yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. 19. Dönem polis meslek eğitimi için Polis Meslek Eğitim Merkezlerine Özel Harekat branşlı polis memuru olarak yetiştirilmek üzere planlanan asıl adaylardan 863 adayın yerine yedek aday planlaması yapılmıştır. PÖH yedek yerleştirme sonuçlarına aşağıdaki linkten bakabilirsiniz. 19. dönem POMEM yedek yerleştirme sonuçları e-devlet üzerinden bakılabilmektedir. E-devlet şifreniz yoksa nasıl alabilirsiniz detayları ile haberimizin devamında.

[

19. Dönem POMEM PÖH yedek yerleştirme sonuçları için tıklayınız ](http://sonuc.pa.edu.tr/)

KAZANANLARIN NE YAPMASI GEREKİYOR?

POMEM 1. yedek yerleştirme sonuçlarına göre eğer kazandı iseniz bu yerleştirme ile ilgili olarak adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacak. POMEM yedek yerleştirme sonuçları için resmi internet sitesi üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir. Bundan sonra yapılacak yedek planlamaları için adayların http://www.pa.edu.tr internet sitesini takip etmeleri gerekmektedir.