22. Dönem Kadın Polis Özel Harekat PÖH Alımı İçin İmza Kampanyası Başlatıldı

10 Sep 2018 |

22. Dönem Kadın Polis Özel Harekat PÖH Alımı İçin İmza Kampanyası Başlatıldı

Polis Akademisinin 22. Dönem Polis Özel Harekat (PÖH) alımlarına müracaat yapmak isteyen kadın adaylar için imza kampanyası başlatıldı.

Polis Akademisinin 22. Dönem Polis Özel Harekat (PÖH) alımlarına müracaat yapmak isteyen kadın adaylar için imza kampanyası başlatıldı. Özel Harekat Polisi olmak isteyen bayan adaylar 22. Dönem alımlarında kadınlara da kontenjan açılması istiyorlar.

22. Dönem POMEM'lere kadın adayların alınması için internet üzerinden yürütülen imza kampanyasına şuana kadar 41 bin 550 şahıs imza attı. Kampanyanın amacı 22. Dönem PÖH alımında 19. Dönem PÖH alımlarındaki gibi idadi mezunu alımının devam etmesi, ıslak üst sınırının yükseltilmesi, baz alınan tarihin 1 Ocak 2018 olarak düzeltilmesi ve kadınlara da kontenjan ayrılması olarak açıklandı.

Emniyet Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesaplarını mesaj yağmuruna tutan bayan adaylar sayın devlet büyüklerimiz yapılması beklenen 22. Dönem PÖH alımları konusunda bazı şartlar için 41.550 imza toplamış bulunmaktayız. 19. Dönem PÖH alımlarındaki gibi Idadi mezunu alımının devam etmesini, ıslak üst sınırının yükseltilmesini, baz alınan tarihin 1 Ocak olarak düzeltilmesini ve bayanlara da kontenjan ayrılmasını talep ediyoruz diyerek seslerini duyurmaya çalışıyorlar.

22. DÖNEM PÖH ALIMINDA LİSE MEZUNLARI VE KADIN ADAYLARA HAK TANINACAK MI