Polis alımı başvuruları ne zaman? POMEM 21. dönem alımı duyurusu

10 Sep 2018 |

Polis alımı başvuruları ne zaman? POMEM 21. dönem alımı duyurusu

Polis alımı başvurusu yapmak isteyen gençler için duyuru,

Polis alımı başvurusu yapmak isteyen gençler için duyuru, Polis Akademisi Başkanlığı'ndan geldi. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde vazife almak isteyen vatandaşların merakla araştırdığı polis alımı başvurusu için duyuru gerçekleştirildi. Duyuruda, geçtiğimiz haftalarda Resmi Gazete'de yayımlanan KHK ile kamuoyu ile paylaşılan Ön Lisans polis alımı gelişmesi de yer aldı. İşte, Lisans ve Ön Lisans Polis alımı duyurusu ve detayları!

Polis alımı başvurusu için bekleyen vatandaşlar için müjdeli havadis, bilgi, salık Polis Akademisi Başkanlığı'ndan geldi. Emniyet Genel Müdürlüğünce, lisans ve önlisans mezunları arasından 13 bin talebe alınacak. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde vazife almak isteyen adayların merakla araştırdığı polis alımı müracaat duyurusu, akademinin internet sitesi üzerinden duyuruldu. Bin 200 kadın, 11 bin 800 erkek adayın istihdam edileceği alımlar için detaylar ilerleyen günlerde yayımlanacak. 

Polis Akademisinin internet sitesinde yapılan duyuruya göre, Emniyet Genel Müdürlüğünce Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM), 21. Dönem için lisans mezunları arasından bini kadın olmak üzere 11 bin, önlisans mezunlarından ise 200'ü kadın 2 bin talebe alınacak.

BAŞVURULAR ONLINE YAPILACAK

Başvurular, Polis Akademisi internet sitesinde online olarak yapılacak. Müracaat tarihleri, adaylardan istenilecek belgeler ve aranılan şartlar başvurular başlamadan evvel "www.pa.edu.tr" internet sitesinden duyuru edilecek.

BAŞVURULARI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ