27. DÖNEM POMEM FİZİKİ YETERLİLİK PARKURU ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLAMIŞTIR

04 Oca 2020 |

27. DÖNEM POMEM FİZİKİ YETERLİLİK PARKURU ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLAMIŞTIR

27. DÖNEM POMEM FİZİKİ YETERLİLİK PARKURU ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLAMIŞTIR. ELİT AKADEMİ. İSTANBUL, İZMİR , ADANA, ANKARA, ÇANAKKALE, SAKARYA, KOCAELİ, TEKİRDAĞ

27. DÖNEM POMEM FİZİKİ YETERLİLİK PARKURU ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLAMIŞTIR. ELİT AKADEMİ.


Değerli Polis Adayları

Elit Akademi ailesi olarak önümüzdeki dönem polis alımları için antrenmanlarımızı 06.01.2020 Pazartesi günü başlatıyoruz...

 

Neden Erken Hazırlık Yapmalıyım ?

 

1-) Bilindiği üzere POMEM Parkuru güncellenmiştir ve eski parkura göre çok daha zor hale geldiği için daha fazla hazırlık süreci gerektirmektedir.

Bu durumu göz önünde bulundurarak sizlere erkenden hazırlanma fırsatı sunuyor ve antrenmanlarımızı başlatıyoruz.

Malumunuz üzere Mart-Nisan-Mayıs gibi bekçi - pomem - jandarma alımları bekleniyor. Hayatınızı, geleceğinizi belirleyen bu yolda işinizi son günlere bırakmayın.


2-) Spora yeni başlayan adayların ilk 1 ayı hazırlık yani adaptasyon süreci ile geçmektedir.

Bir ay hazırlık süreci bittikten sonra yüklenme ve kondisyon antrenmanlarını yapabilir duruma gelmektesiniz.


3-) Parkur hareketlerinin teknikleri öğrenme aşaması ve bu tekniklerin otomatiklik kazanıp tabiri caizse 'gözü kapalı yapabilir hale gelebilmek için' binlerce kez tekrar etmek gerekiyor. Bu tekrarları sağlayabilmek içinde uzun süreli bir hazırlık süreci geçirmeniz gerekmektedir.


4-) KONDİSYON GELİŞİMİ: sürat, kuvvet, çabukluk, dayanıklılık, esneklik, denge, gibi sporsal yetilerin bütünsel olarak gelişimine kondisyon diyoruz. Kondisyon çalışmalarının ise vücuda etkisi 4-8 hafta arasında olmaktadır. Gelişen kondisyonumuzun, öğrendiğimiz teknik ile bütünleşmesini sağlayabilmemiz için de yine uzun süreli düzenli çalışma gerekmektedir.


5-) SINAV SİSTEMİNE ALIŞMAK: Her antrenman sonu parkurumuz sınava birebir şekilde kurularak derece çalışmaları yapılmaktadır. Aday antrenmanlarda çok iyi olabilir fakat sınavda iyi bir derece alabilmesi için yine onlarca kez parkur derecesine girmelidir.


6-) Antrenman gün sayınız ne kadar fazla olur ise performansınız o derece ileri seviyede olacaktır.

 

 

 

NOT -1: 
Geçtiğimiz dönemlerde yani eski parkurda spor temeli olmayan Adaylar 2-3 ay hazırlık ile parkuru geçebilirken, güncellenip çok zor hale gelen parkurla beraber adaylara bu hazırlık süreci yeterli olmamaktadır.

26. Dönem POMEM alımlarında fiziki yeterlilik parkurunda yaşanan büyük orandaki elenmeler, yeni parkurun adayları değerlendirmede çok büyük ve zorlayıcı bir etken olduğunun en büyük ispatıdır (26. Dönemde Sınava giren adayların %85'i elenmiştir).

Bu nedenle güncel parkur için adaylar en az 4-6 ay önceden hazırlanmaya başlamalıdır ki hedeflerine giden bu yolda işlerini şansa değil de düzenli çalışmaya ve sonucunda başarmaya bırakmalıdırlar. Çünkü SPORDA BAŞARI SİHİR İŞİ DEĞİL! DÜZENLİ ANTRENMAN İŞİDİR.  

 

NOT -2: Özellikle günlük hayatında spor yapmayan hareketsiz, masabaşı işlerde çalışan adaylar bu hazırlık sürecini daha uzun tutmalıdır. İnternette izlediğiniz videolarda parkur çok kolay gibi görünmektedir bu durum siz değerli adayları yanılgıya düşürmemelidir! Çünkü bu videoları paylaşan şahıs ya da kurumlar hep en iyi saniyeleri paylaşmaktadır oysa bu safhaya gelene kadar aday ne kadar hazırlık süreci geçirmiştir veya kaç saniye ile başlamıştır bu soruların cevaplarını bilememekteyiz.

 

TÜRK POLİS TEŞKİLATINA EN ÇOK POLİS ADAYI HAZIRLAYAN VE EN ÇOK KAZANDIRAN ELİT AKADEMİ İLE BİNLERCE POLİSTEN BİRİ DE SİZ OLABİLİRSİNİZ!

 

ELİT AKADEMİ Türkiye genelinde 8 Farklı İlde (İstanbul Avupa-Anadolu, İzmir, Ankara, Adana Çanakkale, Sakarya, Kocaeli, Tekirdağ, Adana) toplam 12 şubesi ile TÜRKİYENİN EN BÜYÜK ve EN KAPSAMLI POMEM HAZIRLIK KURS MARKASIDIR!

 

21.Dönem POMEM Türkiye 1.si (Murat Güvenç)

22. Dönem POMEM Türkiye 2- 3 ve 5.si

23. Dönem POMEM Türkiye Parkur Rekoru kadınlar (38saniye Didem Kurun)

2017 ERKEK PÖH Türkiye Parkur Rekoru (38.8 saniye Hayati Soydaş)

2019 KADIN PÖH Türkiye Parkur Rekoru (39.05 saniye Nazlı Hilal)

2019 PAEM Türkiye 1.si (Hakan Gürdap)

2019 BEKÇİLİK İstanbul 1.'si (Adem Tatar)

Ve Binlerce Polis ELİT AKADEMİ İLE HAZIRLANDILAR..!

 

Birebir Parkur - Nizami Ölçüler - Fotosel İle Süre Ölçümü - Uzman Antrenör Kadrosu - Kolay Ulaşım ve 8-10 saniye Gelişim Garantisi ile sizlerde ELİT AKADEMİ ailesinde yerinizi alın!

 

BİZİMLE SİZ DE KAZANACAKSINIZ.

BAŞARIYI HAYAL ETMEYİN TERCİH EDİN.

ELİT AKADEMİ
(ÖMER ÖZEN)


BAHÇELİEVLER ve AVCILAR
PARKUR GÜN ve SAATLERİ İÇİN AŞAĞIDAKİ TABLOYU İNCELEYİNİZ.