28 DÖNEM POMEM NE ZAMAN AÇIKLANACAK? EĞİTİMLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK

09 Haz 2022 | Pomem

28 DÖNEM POMEM NE ZAMAN AÇIKLANACAK? EĞİTİMLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK

28 DÖNEM POMEM NE ZAMAN AÇIKLANACAK? EĞİTİMLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK ON Binlerce aday 28 Dönem POMEM mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarihi beklerken kulislerde hareketlilik başladı.

28 DÖNEM POMEM NE ZAMAN AÇIKLANACAK? EĞİTİMLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK

ON Binlerce aday 28 Dönem POMEM mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarihi beklerken kulislerde hareketlilik başladı.
Geçtiğimiz Günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ’nun, Gelen Soru ÜZERİNE “POMEM Sonuçları 10 Gün İçinde Açıklanacak” demesi adaylarda heyecan sebep oldu.

Fiziki yeterlilik, sağlık kontrolü ve sözlü mülakat sonrasında polis adayları POMEM sonuçlarını bekliyorlar.. Peki, 28. dönem POMEM sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? İşte, konuya ilişkin merak edilen soruların yanıtı...

Merhaba Arkadaşlar. Konu ile alakalı elimizde 2 tane bilgi var. Birincisi Bakan Soylu ’nun 10 gün içinde açıklayacağız açıklaması. İkincisi ise Polis Akademilerine Gelen Resmi yazıda 28. Dönem POMEM eğitimlerinin 18 Temmuzda başlayacağını belirten resmi yazı.

Bu bilgiler ışığında geçmiş yıllardaki tecrübelerimizden yararlanarak mantık yürütecek olursak; kazanan adayların kayıt hazırlıklarını tamamlayıp okula gitmeleri için onlara ortalama 2-4 hafta hazırlık süresi verilecektir. Bu da demek oluyor ki POMEM Sonuçları Haziran Ayı İçerisinde Kesin Açıklanacak.  Aldığımız Haberlere Göre Sonuçların Hazır Olduğu ve Yayınlanması İçin Gerekli Emrin Beklenildiği Bilinmektedir.

Resmi Sınav sonuçları adaylara, Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden duyurulacaktır.