6 ŞUBAT 23. DÖNEM SÖZLÜ MÜLAKATLARI SONA ERDİ

06 Feb 2019 |

6 ŞUBAT 23. DÖNEM SÖZLÜ MÜLAKATLARI SONA ERDİ

23. dönem pomem sözlü mülakata kalan kişi sayısı nedir? Sözlü mülakatın soru kartlarındaki konu belli olmayınca birçok adayı tedirgin eden husus haline gelmişti


23. Dönem sözlü mülakatları bugün itibari ile sona erdi. Akla ilk gelen sözlü mülakata kalan kişi sayısı nedir? Tahminlere göre 10.500 bayan aday sözlü mülakata kaldı. Bunların 3.800'ü önlisans bayan adaylar oluştururken , yaklaşık 15.000 erkek adayın da sözlü mülakata kaldığı tahmin edilmişti. Sözlü mülakatın korkulan tarafı kart sorularıydı. Çünkü adaylar için karışık bir soru havuzu vardı. Sözlü mülakatın soru kartlarındaki konu belli olmayınca birçok adayı tedirgin eden husus haline gelmişti. pomemkurslari.com ailesi olarak adaylara bu konuda yardımcı olmak için daha önce çıkmış soruları bir araya getirerek, bir soru havuzu oluşturmuştuk.

POMEM SÖZLÜ MÜLAKATLARINDA ÇIKMIŞ SORULARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ


23. Dönem sözlü mülakatına giren değerli adaylardan mülakat deneyimlerini ve soru kartlarında çıkan soruları yorum olarak bizlere iletmelerini, bir sonraki dönem olan 24. dönem pomem adaylarına daha güncel soruları ulaştırabilmemiz için soru kartlarındaki sorunularınızı haberimizin yorum kısmından bizlere ulaştırmanızı rica ediyoruz. 


Kalpten istediğiniz ne varsa, hayalden çıkıp, ömrünüze nasip olsun inşallah.