Bekçilik, Paem, Pöh, Pomem Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

29 Ara 2019 |

Bekçilik, Paem, Pöh, Pomem Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

bekçilik sonuçları ne zaman açıklanacak, pomem sonuçları ne zaman açıklanacak, paem sonuçları ne zaman açıklanacak, pöh sonuçları ne zaman açıklanacak

 

Geçtiğimiz aylar içerisinde sırasıyla Çarşı ve Mahalle Bekçisi, Paem, Pöh ve Pomem Alımları yapıldı. Bu alımlar üzerinden günler geçmesine rağmen hala sonuçlar açıklanmadı.

5. DÖNEM PAEM açıklandı. şimdi sıra diğer alımların sonuçlarında.

5.DÖNEM PAEM SONUCUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Neden Süreç Uzadı

Sürecin bu denli uzamasının arkasında, başvuru sayılarının bir hayli fazla olması, güvenlik soruşturmalarının artık detaylı yapılması, alımların iç içe girmesi, güvenlik soruşturmalarını aynı merkezin yapması ve eğitim merkezi planlamaların yapılması gibi sebeplerden dolayı süreç bu denli uzun sürmektedir.


Güvenlik Soruşturmalarında Son Durum Ne 

Polislik ve bekçilik güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasında herhangi bir değişiklik söz konusu değildir. Önceki alımlarda olduğu gibi adayın kendisi ve birinci derece yakınlığı olan aile bireyleri detaylı olarak incelenecektir.


Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacaktır 

Sonuçların  ne zaman açıklanacağı konusu tam bir muammadır ve bu konuda bekçilik hakkında bakan SOYLU'nun son kontrolleri yaptırıyoruz yakında açıklanacaktır demesinden başka somut bir veri yoktur.

Bekleyişleri en uzun süren bekçi adaylarıdır. Bu yüzden ilk önce bekçilik sonuçlarının açıklanacağını düşünüyoruz.
 
Daha sonrasında ise sırasıyla paem, pöh ve 26 dönem pomem sonuçlarının açıklanması beklenilmektedir. Bu alımlarında sonuçları Çarşı ve Mahalle Bekçisi sonuçları açıklandıktan sonra sırayla açıklanacaktır.