MSÜ TERCİHLERİ BAŞLIYOR

04 Mar 2024 | Güncel

MSÜ TERCİHLERİ BAŞLIYOR

MSÜ TERCİHLERİ

Sevgili MSÜ Adayları,

Öncelikle, 2024 yılı Milli Savunma Üniversitesi Astsubay Meslek Yüksek Okulu ve Harp Akademisi öğrenci alımı duyurusuyla ilgili sizlere önemli bilgiler iletmek istiyoruz. ÖSYM'nin 3 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirdiği MSÜ sınavının sonuçları 21 Mart tarihinde açıklanmış olup, tercih tarihleri 3 Nisan - 10 Mayıs tarihleri arasında yapılacaktır.

Tercihlerinizi yaparken dikkate almanız gereken bazı noktalar şunlardır:

  1. * Tercihlerinizi MSB Personel Temin Sayfası https://personeltemin.msb.gov.tr/ üzerinden E-devlet sistemi üzerinden yapabilirsiniz. Bu platformdan kolayca tercihlerinizi düzenleyebilir ve takip edebilirsiniz.
  2. * Tercih yapmak ücretsizdir ve sınava giren her aday tercih hakkına sahiptir. Bu fırsattan en iyi şekilde yararlanmanız önemlidir.
  3. * Tercih sıralamasının sonuçlar üzerinde herhangi bir etkisi bulunmamaktadır. Ancak, hak kazandığınız tüm mülakatlara katılım sağlama hakkına sahipsiniz.
  4. * Kadın adaylar sadece subaylık tercihinde bulunabilirler. Bu hususu göz önünde bulundurarak tercihlerinizi yapmanız önemlidir.
  5. * Tercih sonuçlarından sonra taban puanlar açıklanacaktır. Bu puanlar, tercihlerinizin ne kadar doğru ve uygun olduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır.

Son olarak, sınavı başarıyla tamamlayıp tercih yapacak olan tüm adaylara başarılar dileriz. Milli Savunma Üniversitesi'nde geleceğinize ışık tutacak kararlar almanız dileğiyle.