Polis Akademisi Başkanlığı 19.Dönem Özel Harekat 4. Yedek Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

10 Eyl 2018 |

Polis Akademisi Başkanlığı 19.Dönem Özel Harekat 4. Yedek Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

19. Dönem POMEM 4. yedek namzet yerleştirme sonuçları açıklanmıştır.19. Dönem polis iş eğitimi için Polis Iş Eğitim Merkezlerine Özel Harekat branşlı polis memuru olarak yetiştirilmek üzere

19. Dönem POMEM 4. yedek namzet yerleştirme sonuçları açıklanmıştır.19. Dönem polis iş eğitimi için Polis Iş Eğitim Merkezlerine Özel Harekat branşlı polis memuru olarak yetiştirilmek üzere planlanan adayların yerine yerleştirme yapıldığı açıklandı.

Polis akademisi Başkanlığı PA tarafından 19. Dönem POMEM 4. yedek namzet yerleştirme sonuçları açıklanmıştır.19. Dönem polis iş eğitimi için Polis Iş Eğitim Merkezlerine Özel Harekat PÖH branşlı polis memuru olarak yetiştirilmek üzere planlanan adayların yerine, 1376'ıncı alelade başlanarak 226 yedek adayın (yedek 1.601'e kadar) planlaması yapılmıştır denildi.

Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar ile ilgili olarak adaylara posta yoluyla veya öbür iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Resmi internet sitemiz üzerinden duyuru edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

19. Dönem polis iş eğitimi için yedek namzet planlamaları 4. yedek planlama ile beraber sonlandırılmıştır. Yedek planlama sonuçları için TIKLAYINIZ.

22. DÖNEM KADIN POLİS ÖZEL HAREKAT PÖH ALIMI İÇİN İMZA KAMPANYASI