YENİ POLİS , SUBAY , BEKÇİ ve UZMAN YARDIMCISI ALINIYOR !

23 Şub 2021 |

YENİ POLİS , SUBAY , BEKÇİ ve UZMAN YARDIMCISI ALINIYOR !

Yeni polis, subay, bekçi ve uzman yardımcısı alımları duyuruldu. 2021 yılında yaklaşık 100 bin kamu personelinin alınacağı duyruldu

2021 kamuya güncel memur alımı listesi: Katip, personel, polis, subay, bekçi, uzman yardımcısı alımı! Sözleşmeli personel ilanları!

 

Kamuya yeni POLİS , SUBAY , BEKÇİ ve UZMAN YARDIMCISI  .

 2021 yılında kamuya 100 bin memur alımı yapılması öngörülmektedir. Yeni Ekonomi Programı kapsamında bütçelendirilen 35 bin personel alımı sürerken, 65 bine yakın bir alım daha söz konusu. Yeni yılda doktor, öğretmen, eczacı, din görevlisi, katip, hemşire de dahil olmak üzere birçok meslek grubundan alım yapılacak. Kamuda engelli çalışan sayısı yeni alımlarla birlikte 64 bini geçecek.  


PEKİ 2021 YILI POLİS , SUBAY , BEKÇİ ve UZMAN YARDIMCISI   ALIMLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK ?

1

TAKİP ET

YENİ POLİS , SUBAY , BEKÇİ ve UZMAN YARDIMCISI   ALIMLARI NEDEN YAPILACAK ?

 

Koronavirüs salgınının ardından kamuda artan, güvenlik açığı ile birlikte yeni personel alımları ne zaman yapılacak sorusuna cevap aranıyordu. KPSS sonuçlarının açıklanması memur ihtiyacının artması nedeniyle kadroya yerleşmek isteyen adaylar, kamuya yeni memur alımları ne zaman yapılacak araştırmaya başladı. Yeni Ekonomi Program öncesinde yapılan açıklamada 35 bine yakın personel alımına dair karar verildiği söylenmişti. Yeni Ekonomi Programı ile birlikte 2021 yılı içerisinde 65 bin personel daha alınması bekleniyor. Emniyet Genel Müdürlüğü, Polis Akademisi Başkanlığı'nın PÖH, PMYO, POMEM, PAEM alımları için vatandaşlar beklemeye başladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 50 uzman yardımcısı, Sağlık Bakanlığı 16 bin personel alımı ve İçişleri Bakanlığı 1772 personel alımı yapacak.

 

550 SUBAY ALIMI YAPILIYOR!

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığına, Jandarma Genel Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığında istihdam edilmek üzere 590 muvazzaf/sözleşmeli subay alacağını 17 Şubat 2021 tarihli Resmi Gazete'de yayımladı. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığınca Resmi Gazete'nin çeşitli ilanlar kısmında yayımlanan ilana göre adaylar, başvurularını 17-28 Şubat tarihleri arasında alınacak başvurular "https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris" internet adresinden, e-Devlet giriş bilgileriyle gerçekleştirebilecek. Binlerce kişinin aday olduğu subay alımları 2021 kadrosu için yapılan açıklamada başvuruların 17 ve 28 Şubat 2021 tarihleri arasına kadar yapılması gerektiği paylaşıldı.