4 Ocak 2018 Tarihli PMYO ve POMEM Eğitim Sonu Sınav Sonuçları Açıklandı

09 Sep 2018 |

4 Ocak 2018 Tarihli PMYO ve POMEM Eğitim Sonu Sınav Sonuçları Açıklandı

4 Ocak 2018 tarihinde Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsünde yapılan PMYO ve POMEM eğitim sonu sınav sonuçları açıklandığı belirtildi. Sınav sonuçlarını aşağıdaki bağlantıdan ulaşarak öğrenebilirsiniz.

4 Ocak 2018 tarihinde Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsünde yapılan PMYO ve POMEM eğitim sonu sınav sonuçları açıklandığı belirtildi. Sınav sonuçlarını aşağıdaki bağlantıdan ulaşarak öğrenebilirsiniz. PMYO ve POMEM eğitim sonu sınavlarına dair detaylar şu şekildeydi.

Polis Akademisi tarafından POMEM ve PMYO eğitim sonu sınav duyurusu yayımlanmasının ardından  EGM Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet adresinden yayımlanan duyuruda PMYO ve POMEM polis alımı kapsamında eğitim gören adaylardan sınava giremeyenlerin eğitim sonu sınav tarihleri 4 Ocak 2018 olarak açıklanmıştı.

Bu kapsamda POMEM eğitim sonu sınavları 4 Ocak 2018 tarihinde saat 10:00'da tamamlandı ve PMYO eğitim sonu sınavı ise saat 09:30'da gerçekleştirildi. EGM kadrolarına polis memuru ve komiser yardımcısı olarak atanacaklara ilişkin sınav yönetmelik kapsamında yapılacak sınavlar, Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsünde gerçekleştirildi.

Sınavlara POMEM ve PMYO'da eğitimlerini ve işlemlerini tamamlayan ancak sınava giremeyen adaylar da katıldı. Ayrıca disiplin, sağlık, ders işlemleri gibi nedenlerle sınava giremeyen ya da mahkeme kararıyla geri dönen adaylar, ilgili saat ve yerde sınava girebildi. PMYO ve POMEM eğitim sonu sınav sonuçları için TIKLAYINIZ.

PMYO VE POMEM EĞİTİM SONU SINAV TARİHLERİ AÇIKLANDI