Emniyet Genel Müdürlüğü Kadrolu Memur Alımı İlanı Yayımlandı - EGM Memur Alımı

10 Eyl 2018 |

Emniyet Genel Müdürlüğü Kadrolu Memur Alımı İlanı Yayımlandı - EGM Memur Alımı

Emniyet Genel Müdürlüğü memur alımı yapacak. Devlet Personel Başkanlığının yayımladığı duyuru uyarınca EGM kadrolarında vazife yapmak üzere kadrolu memur alımı gerçekleşecek.

Emniyet Genel Müdürlüğü memur alımı yapacak. Devlet Personel Başkanlığının yayımladığı duyuru uyarınca EGM kadrolarında vazife yapmak üzere kadrolu memur alımı gerçekleşecek. EGM memur alımı; ses kayıtçısı, spiker ve hizmetli alımı yapılacak. Idadi ve lisans mezunlarının başvurabileceği ilanlara ilişkin detaylar haberimizde yer alıyor.

EGM hizmetli alımı Bayburt POMEM, Diyarbakır, Hakkari, Şırnak, Tunceli ve Van illerine yapılacak. Adayların herhangi bir alanda idadi mezunu olmaları gerekiyor. KPSS şartı ise 2016 KPSS P94 puan türünden en az 70 puan almak şeklinde belirtildi. Bunun dışında Sıhhat Yönetmeliğinde belirtilen sıhhat şartlarını taşımak ve emniyet soruşturmasını başarıyla tamamlamak şartları aranıyor.

Ses kayıtçısı ve spiker alımına lisans mezunları başvurabilecek. Spiker alımına herhangi bir lisans mezunu, ses kayıtçısı alımına Radyo-Televizyon ve Sinema ile ilgili bölüm mezunlarının başvuruları alınacak. Ayrıca 2 sene deneyim şartı ve 2016 KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı belirtiliyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü hizmetli alımı başvuruları 8 Ocak ile 12 Ocak 20187 tarihleri arasında alınacak. Ses kayıtçı ve spiker halk personeli alımı başvuruları ise 15 - 19 Ocak 2018 tarihlerinde yapılacak. Başvurular İl Emniyet Müdürlüklerine şahsen yapılacak. Daha çok detaya duyuru metinlerinden ulaşabilirsiniz.

TCDD TAŞIMACILIK 88 İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI BAŞLADI

Emniyet hizmetli alımı ilanı için TIKLAYINIZ. Ses kayıtçısı ve spiker ilanı için TIKLAYINIZ.