Milletvekili Erdem'den PÖH Alımı, Yaş Şartı ve 40 Bin Öğretmen Ataması Açıklaması

09 Sep 2018 |

Milletvekili Erdem'den PÖH Alımı, Yaş Şartı ve 40 Bin Öğretmen Ataması Açıklaması

İstanbul Milletvekili Arzu Erdem Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

İstanbul Milletvekili Arzu Erdem Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Atanamayan öğretmen, sağlıkçı, emeklilikte yaşa takılan ve toplumun daha birçok kesiminin sorunlarını sık sık dile getiren, bilhassa polis adaylarının sorunlarıyla yakından ilgilenen Arzu Erdem yine bu minvalde paylaşımlar yaptı. PÖH alımı ve muallim ataması konularına değindi.

Daha evvel de kadın PÖH alımı konusunda kamuoyu oluşturan ve İçişleri Bakanı Soylu ile de görüşmeler yapan Milletvekili Arzu Erdem, bu konuyu yine dile getirdi. Vatan aşkının cinsiyeti olmadığını, İçişleri Bakanı Soylu'nun mecliste laf verdiği gibi kadın hususi harekat polisi alımı da yapılması gerektiğini anlatım etti.

Polis alımı ıslak şartı da Erdem'in gündemindeki konulardan biriydi. Daha evvel TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmayı görsel olarak paylaşan Erdem, POMEM polis alımları kapsamında önlisans mezunlarının sorunlarının çözüldüğü gibi ıslak şartı sorununun da çözülmesi gerektiğini dile getirdi.

Öğretmen ataması konusunu da Erdem gündeminde tuttu. 100 binden çok muallim ihtiyacı olduğunun açıklanmasına karşın 20 bin muallim ataması yapılacak olmasına mana veremediğini, en azından 40 bin muallim alımı olması gerektiğini dile getirdi. Yine daha evvel TBMM'de yaptığı konuşmayı görsel olarak takipçileriyle paylaştı.

POMEM POLİS ALIMINDA YAŞ ŞARTI İLE KADIN PÖH ALIMI MECLİS GÜNDEMİNDE KONUŞULDU